Allereerst een dikke proficiat aan Katrien van onze Velt afdeling, met haar kleine spruit! Woohoo, meer groen!

Ehm… een baby hé, geen groente!

Veel plezier met het ouderschap & laat het smaken! Dikke beez!

Katrien, voor ons zal het altijd een Josephine blijven 😉

Ten tweedeuh… eentje is geentje.

Step right up, step right up! Give us all your babiiiies! Lot’s and lot’s of babies! Iedereen verdient een plekje bij Jantjes moestuin. Jantje discrimineert niet graag. Er is genoeg liefde voor iedereen! Wiiieeeeh!

Oh wacht, Jan, was jij niet hoog sensitief? Is dat niet te druk voor jou? Neuh, ze zijn zo lief en stil! Brengt me tot rust.

Aaargh, wat is het zo moeilijk om keuzes te moeten maken. Nee, we geven (bijna) niemand op. Zonde. Ze zien er nochtans gezond uit. En die kleine, volgens mij haalt die sowiezo de rest later in. Zeker van. Ik zweer het op u moeder! *herinnert zich een oud experiment*. Het zijn allemaal broers en zussen. Nichtjes en neven? Allemaal familie! Hallo, ik ben Jan. Welkom in deze wereld. Ik zie jullie allemaal even graag! … Ok, misschien jou nog iets meer. Maar ssst!

Héél lang geleden, deze ochtend…

De Jimmy’s zijn blijkbaar van een wat oudere generatie, lijkt me. Niet iedereen heeft het overleefd… Ai… Al deed de Beaver Dam het met z’n drietjes – tot nu toe – nét iets beter door vroeger te zijn dan de Jimmy’s. Maar kijk, Jimmy begon net de race te winnen in aantallen!

Wat me wel opvalt, de kleine pepers (Jimmy N & Beaver D zijn grotere soorten) doen het opvallend beter bij het kiemen. Toeval? Een super-viervoudige-blinde-cross-test zal ons een wetenschappelijk antwoord geven. Ooit…

De Jalapeño Early’s hebben samen een oerwoud opgericht, lijkt me. Wat een reuzen al! Yatsufusa is eerder een struikgewas in vergelijking.

Overbevolking. Misschien moeten we toch maar beginnen aan de verhuis. Iedereen zijn eigen huisje. YES!! Madam is naar de yoga. She won’t even notice. We hebben een dik uurtje. Joepie, zen-tijd met de kids. Punani! Waar komt dat nu plots weer vandaar? Of was het kundalini? He, Panini. Bestaat het WWF stickerboek eigenlijk nog… Oh dear, ik had ooit een My Little Pony stickerboek.

Oei, de zak potgrond is kouder dan ik dacht. Shit. Dat wordt een koude-shock voor de zaailingen. Ach, we hebben tijd. Wacht, ik zet ze in een diep voetenbad met lauw water. Perfect. Nu uitlekken. Zo, ze kunnen er weer tegen. Pff, oh nee, dat water geven gaat weer tegen steken. Wacht, ik dek het even af met vermiculiet. Cool stuff. Zo licht! Wow, dat spul plakt overal aan. Misschien toch beter perliet de volgende keer? Nah, dat kleurt te rap groen. Ziet er leuk uit!

Lap, de hoeveelheid potjes was net… zucht, eentje te weinig gevuld

You guys & girls make me proud. Jullie zien er prachtig uit. Jullie gaan het allemaal geweldig doen. Sommigen onder jullie gaan ook andere mensen – buiten mij dus – gelukkig maken. We’ve got soooo much love ❤ ❤ ❤ to give!

Hey Pierre, ik heb een lucht foto nodig. Heb je die drone nog? Awesome! Stuur maar via facebook door!

Opgepast, deze post kan schade berokkenen aan mensen met een OCD stoornis. Daarentegen, if you like babies.. step right up!
Opgepast, deze foto kan schade berokkenen aan mensen met een OCD stoornis

Merci Pierre voor de luchtfoto! Van’t weekend betaal ik er ene… Ja, deze keer écht op mijn kosten…

Tot zover mijn patroon dat ik er wou inbrengen (alternerende kleuren, iemand?). Juist ja, van sommige pepers had ik er natuurlijk meer dan de andere soorten. Whoops!

Jalapeño’s, de stoefers! Ik boos? Helemaal niet. Ow. Het is al laat. De kindjes mogen nu rustig gaan slapen. Het was een gezellige maar vermoeiende avond; al dat verhuis! Ach we zijn dat al gewoon. Jaarlijkse traditie, niet?

Zo goed als iedereen zit in zijn eigen blokhutje. Het lijkt hier wel een vakantiepark! Alle dagen zon, lekker eten, af en toe verfrissing, een rustig plekje. Jullie maken me bijna jaloers! Maar ik gun het jullie!

Papa gaat ook slapen. Te ruste, kids!

Gepost door:Jan db

A person with too much hobbies :) Taichi, Learning languages like Japanese, Photography, archery, garderning using ecologic ways, peppers, tomatoes, sports...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s