Vroeger was het gissen naar de oorsprong van de BIO zaden bij Aveve, maar ze zijn er wel bijgekomen sinds een jaar of twee(?). Plots werd ik gisteren helemaal verrast toen ik snel wat zaadjes zocht van waterkers voor de hydrocultuur. Op de bio zaden pakketjes stond het De Bolster logo! Vergezeld door een naburig bordje over De Bolster.

Ik draag BIO een warm hart toe en koop – wanneer ik kan – zoveel mogelijk biologisch vermeerderde zaden. Het feit dat Aveve kiest om met De Bolster te werken, vind ik super geweldig. De Bolster is één van mijn favoriete zaadhuizen waar ik graag mee werk (in de tuin) en zal dat lang blijven.

Het aanbod is nog niet zo groot als de “conventionele” zaden, maar dat komt wel. Dit doet me echt veel plezier, deze samenwerking te zien. Dikke duim!

Happy gardening!

Gepost door:Jan db

A person with too much hobbies :) Taichi, Learning languages like Japanese, Photography, archery, garderning using ecologic ways, peppers, tomatoes, sports...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s