Ondanks de aangekondigde “storm” op Pasen en Paasmaandag, kwam er toch de zon eventjes door.Ideaal om snel nog een paar uurtjes te werken in de tuin. Gelukkig had ik een “helpstertje” die graag een handje mee hielp.

Nu voel ik me trots, dat mijn kinderen ook de interesse krijgen om zelf groentjes te kweken. Al was het maar omdat ze het leuk vinden om te zaaien en planten. Het feit dat papa soms gekke groenten zaait of plant met felle kleuren (zie vorige week) of vormen (vreemd gevormde tomaat met een grote neus) zal ook wel een klein beetje helpen 😉

12439170_10208993793343990_2084402901456766731_n

Na het planten van de sla en het verplanten van de aardbei uitlopers van vorig jaar, werd er nog een aantal vierkante meter grond onkruidvrij gemaakt met de buurman. Beetje bij beetje zullen we de vertraging van dit jaar wel weg werken!

IMG_1824

Als het dan toch geen geweldig weer is buiten, maken we er binnen een lekker weertje van 🙂 Wat sla, basilicum etc.. voorzaaien.

Gepost door:Jan db

A person with too much hobbies :) Taichi, Learning languages like Japanese, Photography, archery, garderning using ecologic ways, peppers, tomatoes, sports...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s