De vochtige winter en deadlines op het werk gooiden roet in’t eten, om de aardperen te oogsten. Vandaag heb ik even de moed gevonden om een plantje te oogsten samen met onze jongste. Kinderen en knollen oogsten, iets wat ze heel graag doen hier bij ons 🙂 gewoon al het plezier van de oogst in een emmer te gooien is een reden om toch maar eens met papa naar de tuin te gaan.

Hieronder zie je het resultaat van ongeveer één plant of beter nog… één knol. En er staan er slechts 3 in de tuin op een kleine oppervlakte. De knollen zaten overal rond de originele pootplaats. Sommige halen kluwen van knollen op, die van mij zaten wat meer verspreid. Ik denk dat ik wat mensen gelukkig ga maken 🙂

IMG_0137

Gepost door:Jan db

A person with too much hobbies :) Taichi, Learning languages like Japanese, Photography, archery, garderning using ecologic ways, peppers, tomatoes, sports...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s